Малко повече за бързите заеми

Може би, в този материал ще разберете повече за тях. Този тип финансови услуги, както личи от тяхното наименование, са предназначение за хора, които имат спешна нужда от пари. Тези бързи заеми се отпускат бързо и лесно, а условията по даването им са улеснени, което е в полза на потребителите. При бързите кредити няма нужда да попълвате цял куп документи за местоживеене, месторабота, както и всякаква информация, която кой знае защо е необходима на банките. Преди време в документите за потребителски кредит на дадена банка имаше дори въпрос „коя зодия сте“, която информация едва ли има нещо общо с финансовото състояние на кандидата за кредит.

Още за бързите кредити

Кандидатстването им, както разбрахте по-горе, е наистина улеснено. Няма нужда от поръчители, защото сумите, които се отпускат, са малки, но все пак трябва да изпълнявате няколко задължителни изисквания.

Изискванията за отпускане на бърз кредит / бърз заем са следните – трябва да сте пълнолетен гражданин на Република България, да сте активно работещ и да имате добро кредитно досие. Ако изпълнявате тези условия, знайте отсега – одобрени сте.

Защо бързите заеми са точно за мен?

Ако има няколко дни до заплата, а ние нямаме средства дори да покрием нуждите си за храна или да платим някоя услуга, тези бързи кредити са точно за вас. Те се отпускат в рамките на 15 минути – да, толкова бързо става. Най-готиното е, че можете дори да кандидатствате за тази услуга, без да излизате от своя дом. Има кредитори, които предлагат своите услуги онлайн в професионално изградени интернет сайтове. Кандидатстването там става още по-бързо, а парите , за които сте кандидатствали, ще бъдат преведени направо по вашата сметка, така че можете още на следващия ден да отидете и да ги изтеглите, а ако ви трябват незабавно, можете да си ги вземете в кеш на касата на съответния кредитор.”