Искате да отидете на екскурзия, но заплатата ви е на привършване?

Пари за екскурзия?

Лято е, градът се опразни, всички приятели и колеги заминаха по почивки. Само вие седите в офиса и мърморите, че и тази година ще видите морето само на снимка. Както и да го смятате – пари за екскурзия все не ви остават.

Сметките се трупат една върху друга, а шефът не дава и дума да се каже за увеличение на заплатата.

Отваряте facebook.com -а и какво да видите – един приятел на морето снимал плажа и чадърите, друг е в планината на хижа, трети – в чужбина показва екзотични храни и пъстри пейзажи. Иска ви се затворите очи и след няколко минути да се пренесете на красиво място за мечтаната почивка.

Събудете се! Кредисимо ви очаква с изключителните си предложения за бърз кредит до заплата, точно по ваша мярка. Експертите на компанията ще ви съдействат да изберете подходящия за вас размер кредит и схема за погасяване на задъжението. Не се тревожете за нищо – консултантите там са професионалисти с опит в кредитирането и политика на компанията им е да бъдат гъвкави в условията, за да отговорят на очакванията на всеки свой клиент, така че той да бъде спокоен и те да знаят, че всичко ще бъде наред с плащането.

Единственото нещо, което трябва да направите да заявите своят бърз кредит за екскурзия или почивка на техния уебсайт! Да, правилно разбрахте – завка за кредите можете да подадете онлайн на техния сайт. Без чакане по опашки и събиране на документи – бързо и лесно ще получите своята мечтана екскурзия. Няма нищо по-лесно от получаването на кредит от Кредисимо. Вие сте на разстояние само няколко клика от бленуваното пътешествие. Вашият нов приятел Кредисимо ще се погрижи за всичко и ще изкарате вълнуваща, безгрижна ваканция по ваша мярка.

Напредничавата, изключително гъвкава политика по отпускане на кредит и по изготвяне на индивидуален план за погасяването му след това прави Кредисимо най-предпочитаната компания за кредити в България. Броят на доволните клиенти расте с всеки изминал ден, защото Кредисимо е компания, изцяло ориентирана към нуждие на своите клиенти и подхожда с разбиране към всеки един от тях. Високата им експертиза в съчетание с личния подход и приятелско отношение им печели голям брой доволни клиенти, които знаят, че могат да разчитат за пари по всяко време.

Консултантите им работят дори в събота и неделя, защото знаят, че непланираните екскурзии са най-хубавите, че спонтанно събраният сак за морето вещае най-красивите спомени, а купеният в последния момент билет за концерт носи емоция, която не се мери в пари!