CashCredit – кредити до 2000 лв

2,000.00лв.

Услуги и продукти на КешКредит

Кеш Кредит предлага заеми между 100 и 2000 лв. Единият кредитен продукт, предлаган от компанията, се казва „Кеш на ден” и се отпуска в размер до 399 лв. Лихвата при него е фиксирана на ден, тъй като той е свръхкраткосрочен и срокът му за погасяване е до 30 дни. Дефакто това е продукт от типа кредит до заплата, който е предназначен да удовлетвори непредвидени разходи, докато се получи дохода от трудово възнаграждение. Вторият кредитен продукт на Кеш Кредит е кредитът на вноски, който фирмата предлага в размер до 2000 лв. Той може да бъде издължен в срок до 18 месеца и да бъде усвояван на траншове според конкретните нужди. Съответно този тип заем е за покриване на по-сериозни разходи, като например ремонт у дома, хубава почивка и т.н.

Описание

Кои са Кеш Кредит

Кеш Кредит е сред онези компании в областта на дистанционното бързо кредитиране, която пише историята на сектора. Чрез непрекъснатите си иновации и високотехнологично развитие тя задава стандарти в потребителското онлайн микрокредитиране, въпреки че съществува на пазара от сравнително скоро – 2011 г. Сайт на КешКредит

Сред големите постижения на фирмата са над 70-те офиса в страната; успехите на чуждите пазари на няколко континента; бързото одобрение на постъпилите заявки за кредитиране (до 6 минути). Освен това Кеш Кредит е въвела и свръхмодерен метод на оценка на кандидатите за кредит и затворен автоматизиран цикъл на одобрение.

Как да кандидатствам и какви са изискванията на Cash Credit?

  • Кандидатстването за кредит може да стане по избор на клиента чрез онлайн достъп, есемес, Viber, посещение в офис на компанията.
  • Кандидатстването чрез SMS е опция, ако клиентът вече има предварително одобрение за кредитен лимит и иска да заяви някаква сума от него.
  • При заявяването на заем се попълват личните данни, избира се типа кредит, сума и срок за издължаване.
  • Кандидатите трябва да са навършили 18 години и да представят документ за самоличност.
  • Осигуряването на поръчителство върху кредитите от страна на кредитополучателите не е задължително условие за получаването на заем от кредитната организация.
  • Ако кредитополучателят не може да представят две физически лица гаранти или банкова гаранция (за „Кеш на ден” се изисква един гарант), то Кеш Кредит предлага възможността Кредиторът да осигури поръчителството на дружество, което да е гарант. Това се случва след изтичането на 5-дневния срок за осигуряване на поръчителство от страна на кредитополучателя, като последният се уведомява с SMS.

Погасяване на кредит от CashCredit

Погасяването на кредита може да стане също по избран от кредитополучателя начин – плащане чрез сайта на компанията с дебитна или кредитна карта, по банкова сметка, в офис на Кеш Кредит, CashTerminal, Изи Пей, Lafka. Закъснението с погасяването на вноските ще доведе до начисляване на допълнителна лихва и кредитополучателят няма да има право на отстъпки при следващ заем от дружеството.

Максималният таван на ГПР по кредитните продукти на фирмата е 50%. Конкретните параметри на кредита са отразени в Стандартния европейски формуляр и са в зависимост от сумата и срока на погасяване.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „CashCredit – кредити до 2000 лв“