Онлайн кредит от Кредитланд

Описание

CreditLand

Кредитланд е кредитен посредник, с мисия да помага на клиентите да намерят най-изгодното предложение, което отговаря на техните нужди. Служителите на компанията оказват активно съдействие в процеса на избор и кандидатстване, което спестява на клиентите време и пари. Кредитланд е дъщерна фирма на Моите пари, но е обособена като самостоятелно дружество, поради големия интерес от страна на клиентите. Дейността на Кредитланд е насочена изцяло към посредническите услуги за кредити, докато Моите пари продължава да развива водещия портал за сравняване на банкови и финансови продукти.Кредитленд

За хората е трудно да се ориентират в разнообразието от кредитни оферти, предлагани от всяка банка. В развитите пазарни икономики услугите на кредитните посредници са широко използвани, като в САЩ над 65 % от всички сделки за ипотечни кредити са сключени благодарение на кредитен посредник, в Англия – 50 %, а в другите страни на Западна Европа e значителен и се увеличава непрекъснато. Кредитланд ще Ви помогне да изберете най-добрата за Вас банкова оферта за ипотечен кредит и ще получавате професионална помощ на всеки етап от избирането до усвояването на кредита. Основните предимства на Кредитланд са точност, коректност и спестени от Вас време и пари.

От месец ноември миналата година на финансовия пазар се появиха кредитни продукти със „специален знак”. Това са кредити със специални условия, от които могат да се възползват само клиентите на Кредитланд и посетителите на сайта на Моите пари. Специалните условия на банковите продукти се изразяват в преференции, бонуси или отстъпки в различни параметри на банковите оферти.

Ако желаете да се възползвате от преференциалните условия по определени банкови продукти, търсете знака „Специален продукт” на сайта на Българският кредитен посредник и на сайта Моите пари.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Онлайн кредит от Кредитланд“