Ferratum.bg – до 4000лв. без поръчител ( до 800лв. БЕЗ ЛИХВА )

4,000.00лв.

Фирма Фератум има над десет годишен опит в отпускането на бързи кредити и се стреми да покрива всички изисквания на своите клиенти. Фератум си самопоставя мисията да отпуска бързи кредити, без купища документи и изцяло онлайн. Кратките срокове за отпускане на заем са приоритет за фирмата.

Фератум е част от семейството на международна компания, като капиталите на фирмата са финландски. Отпускането на бърз заем за кратко време е практика на Фератум, която оперира в държави на три континента. Освен на българският пазар, от услугите на компанията могат да се възползват и жителите на Австралия, Русия, Мексико, САЩ. В Европа Фератум е известна фирма, която отпуска бързи пари за кратък срок и оперира в страните от Прибалтика, Скандинавия, Германия, Чехия, Полша,  Словакия, Дания, Холандия, Франция, Испания, а също така и на Острова.

Фирмата е част от АОНК – Асоциация за отговорно небанково кредитиране, което дава сигурност и спокойствие на нейните клиенти, че етичният кодекс за отговорно кредитиране ще бъде спазен.

Описание

Бърз кредит от Фератум от 50 до 4000лв., всеки първи кредит до 700лв. е БЕЗЛИХВЕН!

Безлихвен кредит от Фератум за всеки 1-ви кредит!

Фератум предлага отпускането на заем до заплата, който е безлихвен. Срокът на връщане на парите е 15 дни. Максималната сума, която може да бъде отпусната е 700 лв. Безлихвен кредит означава, че връщате толкова, колкото сте взели.

Бързите кредити са чудесено решение в случай, че чакате да получите своята заплата. Те могат да помогнат при възникването на неочаквани разходи, а също така за да не закъснеете за плащането на текущи сметки. Удобни са и в случай, че искате да се възпозлвате от оферта за продукт или услуга с лимитирано време.

Продуктите предлагани от Фератум са:

  • „Заем до заплата” – При вземането на всеки първи кредит до заплата, кредитополучателят може да получи суми в размер от 50 до 700 лв, като заемът е БЕЗЛИХВЕН за срок до 45 дни
  • „Кредит на месечни вноски” – При кредитите на месечни вноски, сумите, които могат да бъдат отпуснати са от 400 до 4000 лв. Срок за погасяване до 12 месеца.

Кандидатстването става изцяло онлайн. Всяко мобилно устройство, таблет или компютър могже да ви помогне да изтеглите бърз заем.

Условията са да бъдете между 18 и 70 годишна възраст, а също така да имате чисто кредитно минало и да получавате доходи.

Почивни дни за офиса, разглеждащ заявките за бърз заем няма. Кандидатстването може да стане онлайн по всяко време на денонощието.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Ferratum.bg – до 4000лв. без поръчител ( до 800лв. БЕЗ ЛИХВА )“