Minizaem.bg ( Минизаем )

Описание

Страхотни условия за заем от Минизаем

Минизаем предлага страхотни условия за вземане на бърз заем под формата на кредит, бързо, лесно и удобно. За да се кандидатства за заем при тази кредитна компания е необходимо да се попълни онлайн заявление, като не е необходимо да се ходи специално до офис или друго място, което би отнело време и нерви на клиента.

Политиката на фирмата следва правилото при предсрочното погасяване на кредита да не товари с допълнителни наказателни такси клиентите си. При промяна във финансовото състояние на клиента, може да се удължи срока на кредита или да се рефинансира.Минизаем

Много от клиентите на Минизаем оценяват високо възможността да се възползват от възможностите за бърз кредит само с лична карта, без поръчител и без нужда от доказване на доход. Това е голям плюс за тях, тъй като в много случаи, точно тези ограничения ги спират при кандидатстване за заем от банкова институция. Условията, които предлагат от кредитната компания са прозрачни, имат ниски лихви, удобни срокове за погасяване на удобни за клиента вноски. Отпускане на кредита се получава бързо и удобно, ако клиента е одобрен. Може да получи сумата си по банкова сметка или на каса на easypay.

Кредитите на MiniZaem.bg

Предоставяните от Минизаем кредити са „Кредит до заплата или „Кредит на вноски“. Кредит до заплата е в размер за суми от 50 до 500 лв, при срок на погасяване от 10 до 30 дни. Кредит на вноски може да получи за 60 до 420 дни, а сумата е от 200 до 1800 лв.

Компанията предлага и различни видове отстъпки за нови или постоянни клиенти, които обслужват коректно своите заеми.

Едната отстъпка е за кредита до заплата и се отнася за нови клиенти. Представлява безлихвен кредит до 15 дни с 0% оскъпяване. На практика вземате 500 лв и връщате същата сума в периода посочен в условията.

Другата отстъпка е свързана със старите клиенти, които са били коректни и теглят нови заеми от нас. Изразява се в до 30 % по-малки лихви за кредита на вноски и до 40% по-ниска лихва за кредита до заплата. Без скрити такси, условия или други некоректни практики, от кредитната компания гарантират коректност и прозрачност при кредитите, които предоставят на своите клиенти и за отстъпките, от които те могат да се възползват. Информация отностно погасителните планове и изисквания може да се намери в официалния им сайт – minizaem.bg

Контакти:

АДРЕС: София 1408 ул.“Балша“ № 17, офис 1
ТЕЛЕФОН: 0700 100 76
МОБИЛЕН: 0896 86 57 96
Имейл: info@minizaem.bg

Работно време:

Понеделник – Петък от 9.00 до 18.00 часа

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Minizaem.bg ( Минизаем )“