МКБ ЮНИОНБАНК

Описание

МКБ Юнионбанк е част от международна група Bayern LB/MKB Bank. Това е една от най-стабилните банки на територията на България. МКБ Юнионбанк е отлично управлявана и подходящо позиционирана кредитна институция на българския финансов пазар. Постиженията на банката са възнаградени с много награди и отличия. МКБ Юнионбанк се е доказала като успешен партньор както на местния бизнес, така и на домакинствата. Клиенти на банката са честни лица, малки и средни фирми, а също така и големи местни и международни компании.

НОВИНА: Вливане на Юнионбанк ЕАД във Fibank (Първа инвестиционна банка АД) 

кредит онлайн

МКБ Юнионбанк има множество постижения, които намират обществено признание. През 2008 година банката печели „Банка на годината 2008” на вестник „Пари” за динамика и развитие, а ръководството на институцията е отличено с „Банкер на годината” на вестник „Банкеръ”. През 2010 година банката получава призът EBRD Energy Efficiency Awards Bulgaria 2010 от Европейската банка за възстановяване и развитие, за последователната и успешна политика по финансиране на проекти за енергийната ефективност, както и за ангажираност към устойчиво развитие на зелената енергия. На официалната церемония по време на VІІІ Международно финансово изложение и конференция „Банки Инвестиции Пари”, на МКБ Юнионбанк бе връчена награда за най-добър финансов продукт в категорията „Иновативност и качество”.

Историята на МКБ Юнионбанк на българския финансов пазар, започва да се пише преди повече от 17 години. През 2006 година банката става собственост на MKB Bank, която е част от Bayerische Landesbank Европейската банка за възстановяване и развитие запазва участие от 6 %. MKB Bank е на четвърто място по размер на активите в Унгария. В средата на 2009 година консолидираните общи активи възлизат на стойност 11 800 000 000 евро.

МКБ Юнионбанк стартира кампания „Специално за живата природа”, която е продължение на дългосрочната програма в подкрепа на зеленото мислене и действие, която екипът на банката се ангажира да следва.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „МКБ ЮНИОНБАНК“