NaZaem.bg – кредити до 2000 лева БЕЗ поръчител!

Предвид пренаситеността на пазара с най-различни фирми предлагащи кредити, финансова помощ в малки или по-сериозни размери често се оказва, че да потърсим помощ от посредник би бил най-удачния ни ход. Кредитните професионалисти от NaZaem.bg (Кредит Маркет БГ ООД) са наясно с тази потребителска необходимост и се специализират именно в това.

NaZaem.bg специализира в посредничеството на пазара на краткосрочните кредити, за които се кандидатства онлайн. Този тип кредити са със срок от 5 дни до 24 месеца. Проблем би могъл да възникне от това, че финансовите институции, предлагащи въпросния бърз финансов продукт са изключително много, с което клиентите се изправят пред сериозно количество информация, оферти и условия, които трябва да обработят, за да изберат най-доброто в тази сфера. Мисията, която са си поставили финансовите посредници от NaZaem.bg е да наберат и обработят тази информация за своите клиенти, така че да им предоставят възможност за оптималния избор на бърз заем с абсолютно ясни и максимално гъвкави условия.

Описание

NaZaem.bg – кредитният консултант, който търсихте

Как работят NaZaem.bg?

Nazaem.bg сайт
Сайта на Назаем бг

В техния сайт са поместени плъзгачи, които дават възможност всеки клиент да подаде информация за сумата, която му е необходима и срока, който им е посилен за изплащане на сумата. Калкулаторът, който са разработили специалистите на NaZaem.bg изчислява приблизителната стойност на задължението, което трябва да бъде възстановено. Следващата стъпка е посредниците от NaZaem.bg да изберат най-изгодните условия и съответно най-добрата финансова институция – партньор, предлагаща подходяща за съответния клиент оферта. След това на вашата електронна поща се изпраща договор за съответния кредитен продукт. Партньорите на NaZaem.bg предлагат бързи кредити от 50 до 2000 лева, а клиентите могат да определят най-правилните параметри, според своите нужди.

Сред основните плюсове на бързите кредити могат да се посочат улеснените процедури за кандидатстване и усвояване на средствата по бързия кредит, липса на необходимост от поръчителство, бърз отговор при кандидатстване и съответно одобрение, максимално съобразяване с индивидуалните нужди и възможности на потребителите, възможност за удължаване на срока по кредита и дори рефинансиране. Всички тези положителни качества на продукта са събрани на едно място, а бонусът е, че на клиентите на NaZaem.bg не им се налага сами да търсят най-изгодните условия по своя бърз кредит. Причината за това е, че са открили ползите от посредническите услуги на NaZaem.bg.

Адрес на фирмата:

  • гр. София, Бул. Черни Връх №43, ет.2

Контакти:

  • Телефон: 02/ 442 00 65
  • Е-mail: contacts@nazaem.bg
  • Сайт на фирмата: nazaem.bg

Работно време

  • делнични дни от 9:00 до 18:00 часа

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „NaZaem.bg – кредити до 2000 лева БЕЗ поръчител!“