Профи Кредит – Кредити до 5000 лева

5,000.00лв.

  • Сума на бързи кредити – от 100 до 5 000 лв.
  • Срок на бързи кредити – от 4 до 24 месеца.

Описание

За Профи Кредит

Профи Кредит е регистрирана през 2010 г. в Българската народна банка небанкова кредитна институция. Под това име оперира на българския пазар международната финансова група Профиреал Груп, която има опит на международния пазар на финансови услуги повече от 20 години. Профиреал Груп работи на няколко пазара в Централна и Източна Европа, в Русия, а отскоро и в Азия.

Част от успешния бизнес модел на Профи Кредит е и възможността клиентите да избират различни опции не само като кредитни продукти, но и да получат гъвкави условия.

Основни продукти на Профи Кредит:

ProfiCredit: Кредит на вноски:

Финансовата институция предлага на кредитоискателите кредитиране с погасяване на задължението на равни месечни вноски. Продуктът неслучайно носи названието „Профи Кредит Стандарт”, което показва достъпността и лесната процедура за получаване на заем. Размерът на заема е между 100 лв. и 5000 лв., а срокът за погасяване – между 4 и 24 месеца.

  • Сума на бързи кредити – от 100 до 5 000 лв.
  • Срок на бързи кредити – от 4 до 24 месеца.
  • Минимум документи при кандидатстване и одобрение.
  • Възможност за закупуване на пакет от допълнителни услуги.

 

Финансов пример
Финансов пример за „Кредит на вноски“

ProfiCredit: Кредит „Лоялни клиенти“

Лоялните клиенти получават преференциални условия като част от Клуба на добрия клиент. Бидейки част от него, кредитоискателите могат да получат по-голям размер на заема и съответно да върнат кредита в срок до 36 месеца. За тези клиенти е по-лесно и бързо кандидатстването.

Изисквания за кандидатстване при Профи Кредит:

Изисквания

Кандидатстване в ПрофиКредит:

процедура по кандидатстване в Профи Кредит

Възможностите за кандидатстване също са няколко. Клиентите имат опцията да поискат кредит на място в офис, по телефона или чрез онлайн платформата. Кредитен сътрудник на фирмата ще отговори на получената заявка в рамките на 24 часа, като помогне на кредитоискателя да избере оптималния за неговите доходи заем. Освен това кредитоискателят може да заплати и допълнителни услуги, като експресно разглеждане на заявката за кредит, намаляване на стойността или отлагане на месечна погасителна вноска или промяна на последната, в случай че са настъпили неблагоприятни събития за кредитополучателя. Допълнителните услуги се заплащат съгласно тарифата на дружеството, които могат да бъдат открити на уебстраницата на компанията.

Профи Кредит как да кандидатствам?

 

Въпреки, че не е от първите подобни небанкови финансови институции на българския пазар, Профи Кредит има изключително бързо развитие и се утвърди като водеща фирма в предоставянето на т. нар. бързи кредити на физически лица. Основна причина за успеха на небанковата организация на българския пазар на кредитни услуги е балансираният модел при предоставянето на кредити – клиентите имат опцията да избират между посещение на офис и среща с кредитен консултант на посочено от клиента място и в удобно време. Офисната мрежа покрива територията на почти цялата страна.

Основните изисквания към кредитоискателите са стандартни – да имат минимум 18 години и да разполагат с постоянен доход, който могат да удостоверят с документи. Горната граница на кредитоискателите за разлика от повечето подобни компании на българския пазар е доста по-висока – могат да кандидатстват физически лица до 80 години.

Централен офис на Профи Кредит

ПРОФИ КРЕДИТ България ЕООД
Бул. България 49, бл. 53 Е, вх. В 1404 София

Работно време на всички офиси на Профи Кредит

Понеделник – Петък , от 09:00 ч. до 18:00 ч.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Профи Кредит – Кредити до 5000 лева“