Провидент (Provident.bg)

Описание

Добре дошли в „Провидент Файненшъл България“ ООД (Фирмата е неактивна)

НОВИНА: Easy Credit купува конкурента си в бързите заеми „Провидент“

ПРОВИДЕНТ ФАЙНЕНШЪЛ БЪЛГАРИЯ ООД е дружество с ограничена отговорност, учредено и съществуващо съгласно законите на Република България, със седалище и адрес на управление в гр. София 1715, бул. „Александър Малинов“ № 85 ет. 7, регистрирано в Търговския регистър при Агенцията по вписванията с ЕИК 202513690 и вписано като администратор на лични данни в Регистъра на администраторите на лични данни и на водените от тях регистри, поддържан от Комисията за защита на личните данни, с идентификационен № 381617.Лого на фирмата Провидент

Кои са Провидент?

„Провидент Файненшъл България“ ООД е част от британската група „Интернешънъл Пърсънъл Файненс“ (ИПФ), която е международен лидер в предоставянето на кредити по домовете и една от 250-те най-влиятелни компании във Великобритания, търгувани на Лондонската фондова борса. Групата обслужва повече от 2,6 милиона потребители в България, Полша, Чехия, Унгария, Словакия, Румъния, Литва и Мексико.

ИПФ е един от най-големите британски работодатели в Централна и Източна Европа, за когото работят близо 7 000 служители в 8 държави и повече от 30 000 кредитни консултанти, които предоставят достъпни бързи кредити директно в домовете на потребителите.

Бизнес моделът им се базира на доказан опит от 130 години насам. През 2013 година решиха да разширят дейността си и да стъпят на българския пазар.

С какво се занимава Провидент?

„Провидент Файненшъл България“ ООД предлага краткосрочни, необезпечени малки кредити с прозрачни условия и такси. Потребителят има свободата да избира как да получава и погасява кредита – чрез банков превод или в удобството на своя дом, с допълнителната услуга „Кредит у дома“, предлагана от тяхните кредитни консултанти.

Повече за Provident?

  • Предпочитаният кредитор за нашите потребители, който предлага прозрачни, достъпни и бързи кредити, предоставяни чрез първокласно персонално и професионално обслужване на клиенти.
  • Вълнуващо, вдъхновяващо и удовлетворяващо място, където хората желаят да работят. Компания, която цени и дава възможности на своите екипи и служители и която се грижи за тяхното професионално развитие.
  • Уважаван и надежден партньор, който извършва дейността си по прозрачен, отговорен и етичен начин. Компания, която е заслужила доверие, държи на обещанията си и създава стойностни и дълготрайни взаимоотношения с всички заинтересовани страни.

Вижте повече на Изикредит!

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Провидент (Provident.bg)“