Транскарт Файненшънъл Сървисис

Транскарт Файненшънъл Сървисис е финансова институция, лицензирана и вписана в публичния регистър по чл. 17 от Закона за платежните услуги и платежните системи, воден от Българската народна банка. Това е един от лидерите в сферата на картовите разплащания в България. Транскарт Файненшънъл Сървисис е част от една от водещите бизнес структури в страната ни, а именно Петрол Холдинг АД.

Категория:

Описание

Транскарт Файненшънъл Сървисис издава четири вида карти: национални кредитни карти Транскарт, международни кредитни карти Транскарт JCB, международни кредитни карти Транскарт MasterCard и международни карти без кредитен лимит trans.pay MasterCard. Всички карти издадени от Транскарт Файненшънъл Сървисис ЕАД осигуряват на притежателите си високи отстъпки при пазаруване в България – до 10 %, и са с реален безлихвен период, който никога не се губи от клиента. Анализът на кредитоспособността на клиентите се извършва посредством най-съвременните скоринг модели. Кредитна карта от Транскарт Файненшънъл Сървисис ЕАД може да бъде издадена на клиенти с добра кредитоспособност и доходи около или над средната работна заплата за страната.

Управлението на Транскарт Файненшънъл Сървисис се извършва от Съвет на директорите, който е в следния състав: Юрий Станчев – председател на Съвета на директорите и изпълнителен директор, Константин Йорданов – заместник – председател на Съвета на директорите и прокурист, Николай Джонев – член на Съвета на директорите и прокурист и Боян Донов – член на Съвета на директорите и главен финансов директор.

Мисията на Транскарт Файненшънъл Сървисис е да предостави на българските граждани възможност за плащане на стоки и услуги с платежни карти, които осигуряват изгодни търговски отстъпки и са с достъпни цени.

От месец септември миналата година клиентите на Виваком могат да презареждат предплатените си карти чрез картите издадени от Транскарт Файнеиншънъл Сървисис. Абонатите на Водоснабдяване и канализация София също могат да заплащат месечните си сметки към дружеството чрез системата за комунални плащания на Транскарт Файненшънъл Сървисис. От месец ноември 2010 година, с картите издадени от Транскарт Файненшънъл Сървисис, може да заплащате покупките си във всички хипермаркети от търговската верига Метро Кеш енд Кери, а от месец декември същата година притежателите на карти издадени от Транскарт Файненшънъл Сървисис ЕАД, могат да пазаруват в хипермаркети Темпо и да се възползват от отстъпка до 2 %.

Транскарт

9

Бързина на обслужване

9.5/10

Изисквания

8.5/10

Надежност и сигурност

9.0/10

Pros

  • Безплатна платежна сметка с IBAN
  • Преводи по карти, банкови сметки и към бюджета Преводи по карти и банкови сметки в България
  • Групови преводи по карти
  • Онлайн плащане на комунални сметки и данъци
  • Стимулиране на продажбите чрез програми за лоялни клиенти

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Транскарт Файненшънъл Сървисис“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *