Транскарт Файненшънъл Сървисис

Транскарт Файненшънъл Сървисис е финансова институция, лицензирана и вписана в публичния регистър по чл. 17 от Закона за платежните услуги и платежните системи, воден от Българската народна банка. Това е един от лидерите в сферата на картовите разплащания в България. Транскарт Файненшънъл Сървисис е част от една от водещите бизнес структури в страната ни, а именно Петрол Холдинг АД.

Описание

TransCard

Транскарт Файненшънъл Сървисис издава четири вида карти: национални кредитни карти Транскарт, международни кредитни карти Транскарт JCB, международни кредитни карти Транскарт MasterCard и международни карти без кредитен лимит trans.pay MasterCard. Всички карти издадени от Транскарт Файненшънъл Сървисис ЕАД осигуряват на притежателите си високи отстъпки при пазаруване в България – до 10 %, и са с реален безлихвен период, който никога не се губи от клиента. Анализът на кредитоспособността на клиентите се извършва посредством най-съвременните скоринг модели. Кредитна карта от Транскарт Файненшънъл Сървисис ЕАД може да бъде издадена на клиенти с добра кредитоспособност и доходи около или над средната работна заплата за страната.

Управление

Управлението на Транскарт Файненшънъл Сървисис се извършва от Съвет на директорите, който е в следния състав: Юрий Станчев – председател на Съвета на директорите и изпълнителен директор, Константин Йорданов – заместник – председател на Съвета на директорите и прокурист, Николай Джонев – член на Съвета на директорите и прокурист и Боян Донов – член на Съвета на директорите и главен финансов директор.

Мисия

Мисията на Транскарт Файненшънъл Сървисис е да предостави на българските граждани възможност за плащане на стоки и услуги с платежни карти, които осигуряват изгодни търговски отстъпки и са с достъпни цени.

От месец септември миналата година клиентите на Виваком могат да презареждат предплатените си карти чрез картите издадени от Транскарт Файнеиншънъл Сървисис. Абонатите на Водоснабдяване и канализация София също могат да заплащат месечните си сметки към дружеството чрез системата за комунални плащания на Транскарт Файненшънъл Сървисис. От месец ноември 2010 година, с картите издадени от Транскарт Файненшънъл Сървисис, може да заплащате покупките си във всички хипермаркети от търговската верига Метро Кеш енд Кери, а от месец декември същата година притежателите на карти издадени от Транскарт Файненшънъл Сървисис ЕАД, могат да пазаруват в хипермаркети Темпо и да се възползват от отстъпка до 2 %.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Транскарт Файненшънъл Сървисис“