Вива Кредит (Vivacredit.bg) – кредит до 90 000 лв.

Вивакредит е фирма предлагаща бързи кредити, съобразени изцяло с нуждите на клиентите. Вивакредит дава възможност за рефинансиране на кредита, в случай, че такава е необходима.

Описание

Бърз кредит със срок за връщане съобразно доходите ви – от Viva Credit

Вива Кредит

Кредитни продукти:

Продуктите, които компанията предлага са Вивакредит „Сега”, „Оптима”, „План” и Авто.

  • Вива кредит “СЕГА”

Финансови нужди в размер от 100 до 350 лева могат да бъдат погасени чрез Вивакредит „ПЛАН”. Сумите, които можете да изтеглите за своят кредит са 100, 200, 250, 300 и 350 лв. Този кредит е чудесен за хора, които имат нужда от спешна медицинска помощ, ремонт на кола, за плащане на текущи сметки и други. Времето за връщане на заема е от 14 до 30 дни и е изцяло съобразен с периодичността на доходите ви. Дава възможност за предоговаряне на условията по договора, както и за рефинансиране.

  • Кредит “ОПТИМА”

Кредит „ОПТИМА” е идеален за възникването на финансови проблеми, както за частни лица, така и за фирми. Сумите по този кредит са от 5000 до 90 000 лева. Чудесен в случай, че се нуждаете от обединение на задължения, ремонт на домът или офиса, закупуване на имот или автомобил, както и на сериозна сума пари за различни други събития. Процедурата по кандидатстване е улеснена. Погасяване на кредита се осъществява за от 12 до 60 месеца, като лихвеният процент не се променя за целият срок на кредита.

  • Вивакредит „ПЛАН”

Вивакредит „План” се нарича по този начин, тъй като дава възможност на всеки кредитополучател да погасява задължението си на вноски. Сумите по него са за от 300 до 1500 лева. Те не са високи, но самият кредит дава шанс той да бъде погасяван на равни месечни вноски. Вноските за погасяване могат да се внасят от 3 до 18 месеца. Предоговаряне на условията по договора е възможно. Той е чудесен в случай, че се нуждаете от пари за ремонт на жилището, колата, закупуване на различни видове техника, както и за пътуване.

  • Вива „АВТО”

Вива „АВТО” е създаден за всички клиенти на Вивакредит, които са на трудов договор и се нуждаят от пари за закупуване на автомобил на старо или нов. Парите отпускани по този заем са от 1 250 до 30 000 лв.. Суми до 4000 лева се отпускат само с лична карта, ако искате да кандидатствате за по-голяма сума, то може да заявите до 30 000 лева като финансов лизинг

Адрес на VivaCredit:

  • Централен офис: гр. София 1324, ж.к. Люлин 7, бул. Джавахарлал Неру No 28, бл. АТЦ “Силвър център”, ет. 2,  офис 73Г

Контакти:

  • Телефон: 0700 45 245 Без допълнително таксуване
  • Имейл: [email protected]
  • Сайт на фирмата: vivacredit.bg

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Вива Кредит (Vivacredit.bg) – кредит до 90 000 лв.“