Мнение от клиент на Кредисимо

Трябваха ми пари, пенсионер съм, дадоха ми заем срещу лична карта

Автор: г-н Маринков
От скоро съм пенсионер и животът ми доста се промени. С две думи имам много свободно време, обаче с парите не е точно така. Пенсията ми е не е много голяма, както се сещате. Случи се да изпадна в затруднение, имах да плащам немалка сума към една от фирмите за комунални услуги и трябваше да се сдобия с нея отнякъде. Затова реших да търся възможности за бърз заем.

От всички фирми за кредити на пазара, най-добри условия ми предложиха от Кредисимо. По принцип не е много просто, ако си пенсионер и не работиш на договор. Това ми беше ясно и честно казано не хранех големи надежди, но си казах: „Какво ми пречи да пробвам“. И добре че не се предадох, иначе не знам какво щях да правя.
Мислих, че ще ме мотаят докато ми отпуснат кредит, но всичко стана в рамките на максимум 10 мин. Разговарях с една мила дама, която изтърпя всичките ми въпроси. Обърна специално внимание на ситуацията в която се намирам и ме насочи – какви да са вноските, как да ги плащам, колко ми струва всичко и т.н. В смисъл, като пенсионер е ясно, че тези неща са важни, защото не мога да си позволя големи месечни разходи. Освен това беше от голямо значение, че ми беше достатъчна само лична карта. Искам да кажа, като нямам други доходи освен от държавата, можеше и да не ми дадат. За щастие се оказа, че не е точно така.
Мога да кажа, че съм доста доволен и мисля да ги препоръчам да мои приятели. Някои от тях също вече са в пенсия, а това е трудна „професия“ тук. Ако ми потрябва пак и аз със сигурност ще потърся отново Кредисимо. Да чукна на дърво да не ми трябва, разбира се, ама знае ли човек. Като ги гледам някои набори по колко дават за лекари и медикаменти всеки месец…