Бърз кредит онлайн до 2000, 3000, 4000 и 5000лв.

Необходимостта от получаване на бързи пари, с които да бъдат покрити ежедневни разходи, изплащане на вноски, лечение, почивка, обучение, дори всички други непредвидени разходи, е все по-познато явление дори при хора със завидна финансова стабилност. Непредвидените разходи често ни изненадват, дори редовно да пресмятаме как да разполагаме със спестяванията си. Сложната процедура по кандидатстване, която предполага отговарянето на високи изисквания за финансова стабилност, сигурни доходи и кредитен поръчител, и която банковите организации предлагат, превърна отпускането на кредити в тежка процедура, дори когато имате нужда от малки кредити. Бързите кредити, включително онлайн кредитите, показаха, че небанковите кредитни институции разполагат с безспорни предимства – улеснена процедура по кандидатстване, липса на необходимост от доказване на доходи, без поръчители, бързи срокове за одобрение и условия за гъвкаво плащане.

Мога ли да се доверя на бързите кредити?

Лесна процедура, получаване на бързи пари в кратки срокове и улеснени права за усвояване – основните характеристики на бързите заеми звучат подозрително добре за кандидатите. Подобни небанкови кредитни организации разчитат на високия кредитен риск и степента на удовлетвореност на своите ползватели, които имат нужда от финансиране в най-кратки срокове и при възможно най-улеснена процедура. Най-честите притеснения са от скрити условия, малки букви и прикрити такси.

Важно: Прочетете внимателно предоставеният СЕФ документ, когато кандидатствате.

Всичко това, обаче, е под защитата на закона. Единственото, за което трябва да бъдете бдителни, е дали организацията, която Ви предлага бързи кредити е в регистъра на БНБ и дали е регистрирана като администратор на лични данни в КЗЛД, което елиминира възможността от измами.

Какви са предимствата?

Отпускането на кредити по интернет постепенно се превръща в една от най-предпочитаните разновидности на кредитите, поради възможно най-улеснената процедура. Попълването на електронен формуляр не може да бъде сравнена с тежката процедура по кандидатстване за нормален кредит, изисквана от банковите институции. Вашият кредитен консултант може да бъде изцяло изместен от използването на онлайн калкулатор, който не само обединява всички предложения за лесни кредити, но и с няколко кликвания отсейва онези бързи кредити, които са най-подходящи за Вас. Онлайн кредитът Ви позволява да кандидатстване от вкъщи, от заведение, парк, дори от работното Ви място. Това, което е необходимо, за да получите бърз кредит онлайн е наличието на интернет и правилното посочване на параметрите на търсене, които най-много прилягат на това, от което имате нужда.

Как да кандидатствам за бърз заем?

Процедурата по кандидатстване за получаване на бързи кредити, включително на кредити по интернет, е сред основните предимства на лесните кредити.

 • Кандидатстване онлайн – Дори да не кандидатствате за отпускане на онлайн кредит по Интернет
 • Подаване на заявление за заем с SMS – чрез мобилния Ви телефон

  Какви са условията и предимствате от бързите кредити?

  Tрябва да разполагате:

   Валидна лична карта

   Чисто кредитно минало – Чистото кредитно минало означава да нямате дължими суми или вноски към други кредитни институции, съгласно Централния кредитен регистър (ЦКР).

   Документ доказващ Вашият доход – финансовата компания няма да изиска от вас да удостоверявате какви са доходите ви от трудов договор, но е необходимо да декларирате друг източник на доходи.

   Кредит без поръчител – При кандидатстването за бързи кредити не трябва да предоставяте обезпечение, нито да посочвате своя кредитен поръчител. Освен облекчената процедура по кандидатстване, небанковите институции значително скъсяват и процедурата по одобрението им.

  Част от компаниите, които отпускат бързи кредити, предлагат одобрение на кандидата до няколко часа или седмица, в зависимост от размера на заема и условията за неговото изплащане. Ако спешно Ви трябват бързи пари, просто трябва да изберете най-подходящия кредит, да предоставите личната си карта или да попълните електронния формуляр, когато искате онлайн кредит, да изчакате своето одобрение и да получите парите си.

  При кои кредитни фирми мога да кандидатствам?

  Има много финансови институции в България, но едни от най-известните са:

  Вивус – при тях кредитите са до 1000лв. и максималният период за погасяване е 30 дни..Фирмата предоставя кредити без лихва до 400лв. за първи кредит с период до 30 дни.
  Кредисимо
  Фератум

 • credissimo-logo
  Credissimo.bg – Кредисимо плюс и Кредисимо до заплата

  Credissimo.bg – Кредит от 200 до 2500лв. без поръчител За фирмата Credissimo е запазена търговска марка на Глобекс Финанс АД, регистрирана в Патентно Ведомство на Република България. Дружеството е регистрирано от Софийски градски съд на 24 юли 2007 г. с … Continued

  not rated 2,500.00лв. Вземи пари!
  Фератум
  Ferratum.bg – до 3000лв. без поръчител ( до 700лв. БЕЗ ЛИХВА )

  Бърз кредит от Фератум от 50 до 3000лв., всеки първи кредит до 700лв. е БЕЗЛИХВЕН! Фирма Фератум има над десет годишен опит в отпускането на бързи кредити и се стреми да покрива всички изисквания на своите клиенти. Фератум си самопоставя … Continued

  not rated 3,000.00лв. Вземи пари!
  Минизаем
  Minizaem.bg ( Минизаем )

  Страхотни условия за заем от Минизаем Минизаем предлага страхотни условия за вземане на бърз заем под формата на кредит, бързо, лесно и удобно. За да се кандидатства за заем при тази кредитна компания е необходимо да се попълни онлайн заявление, … Continued

  not rated Още
  Nazaem.bg
  NaZaem.bg

  NaZaem.bg – кредитният консултант, който търсихте Предвид пренаситеността на пазара с най-различни фирми предлагащи кредити, финансова помощ в малки или по-сериозни размери често се оказва, че да потърсим помощ от посредник би бил най-удачния ни ход. Кредитните професионалисти от NaZaem.bg … Continued

  not rated Още
  Провидент
  Provident

  Добре дошли в „Провидент Файненшъл България“ ООД НОВИНА: Easy Credit купува конкурента си в бързите заеми „Провидент“ ПРОВИДЕНТ ФАЙНЕНШЪЛ БЪЛГАРИЯ ООД е дружество с ограничена отговорност, учредено и съществуващо съгласно законите на Република България, със седалище и адрес на управление … Continued

  not rated Още
  Smilecredit
  Smile Credit ( Смайл Кредит )

  Защо да изберете SmileCredit? Основната дейност на SmileCredit е да предоставя кредити на своите клиенти по иновативен начин – чрез 4 клика, по-бързо отколкото можете да си представите. Ние работим изцяло онлайн, без опашки и излишна бумащина. Компанията е регистрирана … Continued

  not rated 1,500.00лв. Вземи пари!
  Sale! Вивус кредит
  Бърз заем от Вивус до 400лв. с 0% лихва!

  За Вивус Vivus.bg е търговска марка на „4 Финанс“ ЕООД, дружество с ЕИК 202393458, вписано в регистъра на Финансовите Институции към Българска Народна Банка под номер BGR00313. Адресът и седалището им на управление е гр. София, ул. Лъчезар Станчев 5, … Continued

  not rated 512.00лв. 400.00лв. Вземи пари!
  Вива Кредит
  Вива Кредит (Vivacredit.bg)

  Бърз кредит със срок за връщане съобразно доходите ви – от Viva Credit Вивакредит е фирма предлагаща бързи кредити, съобразени изцяло с нуждите на клиентите. Вивакредит дава възможност за рефинансиране на кредита, в случай, че такава е необходима.

  not rated Още